Onlangs is er een nieuwe gedichtenbundel uitgekomen van onze dorpsgenoot Joop Tessers. Op 4 december is het eerste exemplaar aan hem overhandigd. De opbrengst hiervan komt volledig ten gunste van Stichting Samen voor Malawi.

Door de jaren heen heeft Joop Tessers al heel wat gedichten geschreven. Deze gedichtenbundel is inmiddels de derde bundel die uitgegeven is. De gedichten zijn een opeenvolging van emoties en ervaringen.Stichting Samen voor Malawi zet zich vanuit christelijke overtuiging in voor kansarme kinderen in Malawi in de breedste zin van het woord. Zij doen dit door hen onder meer te voorzien van voedzame maaltijden met daaraan gekoppelde trainingen met als doel de zelfredzaamheid te vergroten.

Door de aanschaf van deze bundel steunt u het werk van deze stichting.  Het geheel is in een prachtig boekje gedrukt en voorzien van illustraties door Anneke Smit.
Deze gedichtenbundel is te koop voor € 5,00 bij de Christelijke boekhandel “Boeketcetera” aan de Dorpsstraat in Hendrik Ido Ambacht. Ook is hij te bestellen bij de Stichting Samen voor Malawi. Na overmaking van €7,50 (incl. verzendkosten) naar NL64 RABO 0123960053 t.n.v. St. Samen voor  Malawi o.v.v. Gedichtenbundel met uw naam en adres krijgt u het keurig thuisgestuurd.